1-2 months delivery from confirmed order

How it works?

How do I order? How to upload the pictures?

For each order placed by you, you must first add the pictures and describe in a few words the eye and hair color (eg hair – brown, eyes – blue), if there are two people you will have to repeat the process for the second person.

After selecting the product you want, a screen similar to the one below will appear:

First step “Product Customization”:

1. Press the “Browse” button and select the you want and add them one by one, after all the pictures have been uploaded (two pictures for single-person orders, and four pictures for two-person orders), press the ” Save” and then proceed to the next step.

*Notes: – uploading photos is mandatory when placing the order

– some web browsers display the “Browse” button with “Choose file”, it depends on the browser and the language that is selected for it.

On the „Text” part it’s all optional:

– de preferat să ne trimiteți o descriere a culorii ochilor și a părului ca să fie cât mai aproape de culoarea dorită

– la „adaugă mesaj de inscripționat” este un câmp opțional care se completează doar în cazul în care se dorește o inscripționare (un text) pe postament

*Notă: pentru inscripționare se percepe o taxă suplimentară, iar opțiunea se poate selecta la pasul următor

A doua etapă „Configurare produs”

– se selectează dacă se dorește cu „cap mișcător” sau „cap fix”. Toate statuetele se fac inițial cu bobblehead (cap mișcător), dar dacă se dorește cu cap fix va trebui selectată această opțiune.

– se alege inscripționare dacă se dorește

3. Odată adăugat în „Coș” – se dă click pe „Coș” în partea din dreapta sus a meniului principal, acolo se vor regăsi produsele adăugate în coș, după care se trece la plată

Cum plătesc?

Plata produselor achiziționate de pe site-ul minimecraft.ro poate fi facută în următoarele moduri:

– Prin card bancar cu comision 0: acceptăm în condiții de siguranță deplină, plăți cu card VISA, MASTERCARD, în sistem 3-D Secure. Comisionul pentru aceste tranzacții este zero. MiniMECraft.ro colaborează cu MobilPay, cei mai siguri procesatori online din România pentru plățile online (cu cardul de debit/credit sau rate cu dobândă 0).

– Plata în rate cu dobândă 0: prin CardAvantaj (8 rate), Bonus Card Garanti (8 rate), Alpha Bank (8 rate), StarBT (8 rate) – odată ce ați ajuns pe pagina de plăți/MobilPay veți avea posibilitatea de a alege plata în rate.

Plata se poate efectua creînd un cont de client pe website (se poate vedea istoricul comenzilor, se poate modifica comanda până la darea în lucru, vă puteți înscrie opțional la lista de newsletter/buletin de știri, cât și alte beneficii), dar totodată se poate plasa comanda ca și “vizitator” fără a mai fii nevoie să faceți cont pe website.

Fotografiile bune sunt foarte importante!

Pentru a sculpta statuetele cât mai aproape de realitate ne trebuie fotografii cât mai bune.

Pentru rezultate mai bune, alege fotografii clare care seamănă cu tine cel mai mult.

Folosește fotografii in format GIF, JPG, PNG de rezoluție minimă 640 x 480 pixeli sau formatul de aproximativ 15×10 cm.

Figurinele/statuetele MiniME Craft sunt realizate manual și designerii noștri se bazează doar pe fotografiile trimise de tine.

Când plasezi comanda te rugăm să selectezi cele mai bune fotografii ale tale, mulțumim.

Nu garantăm asemănarea 100% dintre figurine a persoanei reale, fiecare figurină este sculptată cu mare atenție și realizate manual având ca referință doar fotografiile pe care dvs. le-ați trimis către noi. Cu toate acestea suntem siguri de calitatea figurinelor noastre lucrate manual.

Pentru mai multe informații vă rămânem la dispoziție de luni-vineri, orele 09:00-19:00, la: email, telefon, facebook sau chat.